Indiferent de statutul de angajati sau de angajatori, va oferim posibilitatea de a avea sprijinul juridic al celor mai buni experti in domeniu prin serviciile noastre dedicate solutionarii litigiilor de munca.

Cabinetul de Avocat Sorin Ovidiu Anghel va acorda reprezentare juridica conflicte de munca, avand o experienta indelungata in fata instantelor de judecata.

Daca optiunea pentru mediere a esuat, atunci putem reprezenta angajatii sau angajatorii, in incercarea de a obtine cele mai eficiente rezultate pentru dvs in urmatoarele dimensiuni: contracte individuale de munca, contracte colective de munca, concedieri colective, concedieri individuale, securitate si protectie sociala, litigii nascute din clauze suplimentare ale contractelor de munca etc.

Operam cu prudenta si tact juridic in obtinerea rezultatelor optime pentru repararea prejudiciilor cauzate dvs de catre angajat sau de catre angajator, dupa caz.

Colaboratorii nostri si deopotriva noi, profesionisti in Reprezentare Juridica Conflicte de Munca, cunoastem indeaproape mentalitatea angajatilor si a angajatorilor deopotriva: experienta noastra in practica avocatiala inseamna ani de creativitate si inovatie in domeniul juridic, o buna cunoastere interdisciplinara a domeniilor de drept si un contact solid cu mediul instantelor de judecata.

Multinationale, sindicate, companii nationale de dimensiuni mici si mijlocii reprezinta principalii actori cu care am operat in solutionarea litigiilor de munca.

Majoritatea conflictelor de munca au la baza, in momentul in care ajung dincolo de usile instantelor, urmatoarele situatii: contestarea abaterilor disciplinare, a concedierilor ilegale, a abuzurilor de munca, a accidentelor de munca etc.

Sunt cateva dintre exemplele pentru care va propunem un avocat reprezentare juridica conflicte de munca. Ne dorim sa fim un sprijin prompt, pe care il veti regasi intr-un parteneriat durabil, axat pe confidentialitate, transparenta si onestitate.

Restituim demnitatea dreptatii dvs, explicandu-va, pas cu pas, sintetic si cu precizie, toate etapele juridice si judiciare in care se afla speta dvs.

Apelati la noi pentru reprezentare juridica conflicte de munca: este decizia responsabila, atat pentru angajati cat si pentru angajatori.