Daca sunteti in postura angajatului concediat in absenta unui temei legal, aveti posibilitatea de contestare a deciziei de concediere in fata instantei de judecata. Astfel, formularea contestatiei in termen de 30 de zile calendaristice de la data comunicarii reprezinta singura cale pe care o puteti aborda, fiind rezonabila si fezabila deopotriva.

Pentru acest demers, va recomandam un avocat reprezentare juridica anulare decizie concediere din cadrul Cabinetului Sorin Ovidiu Anghel Bucuresti. Expertii nostri in domeniul juridic, au un portofoliu construit prin tact, prudenta si inovatie, atat in culisele instantelor de judecata cat si dincolo de ele, operand cu angajati si angajatori nationali si externi, din industrii si piete diferite.

Un avocat reprezentare juridica anulare decizie concediere poate solicita, in functie de speta in cauza, obligarea angajatorului la plata unor despagubiri pentru daunele morale si banesti pricinuite salariatului, de la data concedierii si pana la momentul platii de facto. Sprijinul unui expert este important si in masura in care urmariti reincadrarea la locul de munca, deci reintegrarea profesionala.

Reintegrarea tine de continuitatea contractului individual de munca, asupra caruia avocatul dvs va efectua o atenta analiza juridica. Redactarea cererii de anulare a deciziei de concediere precum si obtinerea tuturor probelor si probatoriilor necesare desfasurarii procesului sunt elemente care cad in sarcina avocatului dvs. Interventia avocatiala este necesara si in contextul in care doriti sa anticipati, in urma atacarii in instanta a deciziei de concediere, plata cheltuielilor de judecata.

Contestarea deciziei de concediere este un drept al angajatilor, care restituie, de cele mai multe ori, parcursul unei cariere, reputatia sau demnitatea profesionala.

Pentru oricare dintre acestea, oferim avocat reprezentare juridica anulare decizie concediere, in mod discret, confidential si operativ.

La numai un click distanta, in mediul virtual, printr-un simplu apel sau direct la sediul biroului nostru de avocatura, descoperiti un partener juridic pentru problemele dvs in materie de litigii de munca.