AI NEVOIE DE UN AVOCAT?

Contacteza-ne folosind datele de contact de mai sus, sau formularul din partea dreapta.

Doriti un avocat specializat in domeniul dreptului muncii? Daca da va recomandam sa apelat la serviciile unui avocat ce  isi desfasoara activitatea in sediul Cabinetului de Avocat Sorin Ovidiu Anghel, din Bucuresti. Un astfel de avocat intampina insa fiecare client si partener printr-o flexibilitate de teren (adecvata), asa incat preluarea cazurilor se face si dincolo de Bucuresti, atat in tara, cat si in strainatate.

Portofoliul nostru, dezvoltat in societatea juridica romaneasca, de-a lungul unei indelungate experiente cu instantele de judecata, dar si in afara granitelor, prin dialogul si cooperarea cu societati multinationale importante, s-a concentrat asupra solutionarii litigiilor de munca, in slujba carora am pus inovatia si prudenta aplicarii cunoasterii interdisciplinare a campurilor de expertiza.

In echilibrarea si restaurarea normalitatii si demnitatii raporturilor juridice de munca, am fost aproape clientilor nostri, angajati sau angajatori, la numai un click distanta, in mediul virtual, cu promptitudine si seriozitate, intelegand ca de explicatiile noastre concrete si concise a fost nevoie in conjuncturi tensionate, sub factori de presiune si inalta accesibilitate. Pentru informatii rapide, consultari colocviale si raspunsuri prompte partenerilor nostri, am apelat la toate mijloacele de contact digital, maximizandu-le eficienta: Skype, Whatsapp, SMS, E-mail etc.

Serviciile noastre de consultanta si asistenta se desfasoara intr-un mediu discret, confidential si confortabil pentru clienti: acolo unde birourile noastre sunt departe de acestia, plecam pe teren pentru a veni in sprijinul partenerilor nostri. Ramanem in contact permanent, pentru ca nu credem in colaborari efemere si oportune: suntem loiali si devotati clientilor, iar acest principiu a facut, in societatea juridica, fundamentul culturii noastre organizationale. In actele de reprezentare, clientii au cunoscut in fiecare clipa pozitia, riscurile si progresul spetei lor, comunicarea transparenta fiind primul ingredient pe care l-am ales dintr-o indelungata lista de itemi ai colaborarilor noastre.

Noi am redat demnitatea si dreptatea profesionistilor pe care i-am reprezentat, ca angajati sau angajatori: am fost vizionari, prudenti si creativi pentru clienti din diferite piete si industrii, din companii mari sau din firme mici si mijlocii.

Contactul nostru cu ceilalti a insemnat diversitate, cunoastere operatorie, dinamica profesionala, securizand identitatea, brandul si viitorul unor ani de cariera si eforturi, a unor pagini de istorie personala si de munca.

Va asteptam la sediul Cabinetului de Avocat Sorin Ovidiu Anghel din Bucuresti pentru solutionarea litiigilor de munca pe care le confruntati.