Cabinetul de Avocat Sorin Ovidiu Anghel va ofera servicii de consiliere juridica litigii de munca, realizate cu profesionalism, loialitate si prudenta, dobandite de-a lungul experientei noastre in instantele de judecata. Astfel, portofoliul nostru de servicii juridice cuprinde consilierea, asistenta si reprezentarea in litigii de munca a clientilor in calitate de angajati sau angajatori.

Cunoastem indeaproape interesele, drepturile si mentalitatile reprezentantilor celor doua clase de actori implicate intr-un litigiu de munca. Implicarea noastra in gestionarea litigiilor de munca din care au facut parte si asociatii si organizatii sindicale, fundatii, ONG-uri etc, avand ca obiect de conflict clauze ale unor contracte colective si individuale de munca, dar si clauze suplimentare privind concurenta sau confidentialitatea ne plaseaza in pozitii de top in lumea judiciara sau juridica.

In fata clientilor care apeleaza la serviciile noastre de consiliere juridica litigii de munca raspundem cu promptitudine si inovatie, in incercarea de a oferi solutii optime intr-o unitate de timp cat mai concentrata.

Forumurile de specialitate si platformele media promoveaza tot mai mult perspectiva potrivit careia amplificarea numarului de litigii de munca in ultimii ani se datoreaza faptului ca angajatii au inceput sa isi cunoasca mai bine drepturile si astfel fac uz de posibilitatea de a actiona in instanta ca urmare a unor conflicte sau abuzuri din partea angajatorilor. Suntem de parere ca educatia juridica trebuie sa insoteasca formarea angajatilor si angajatorilor in orice piata si industrie.

De aceea, parteneriatul nostru cu o proportie semnificativa de clienti presupune anticiparea unor astfel de situatii juridice nefavorabile, conlucrand in realizarea contractelor de munca, a negocierilor si aplicarilor aferente acestora, pentru care pachetele de consiliere juridica litigii de munca sunt potrivite.

Dialogul constant cu un profesionist in materie de consiliere juridica litigii de munca are rolul de a oferi un calcul rezonabil asupra deciziilor si actiunilor pe care le intreprindeti ca angajati sau angajatori in echilibrarea balantei dintre aceste doua dimensiuni ale fortei de munca.

Cabinetul de Avocat Sorin Ovidiu Anghel va pune la dispozitie experti in ramura de drept al muncii, cu o buna cunoastere interdisciplinara a campului de expertiza si a domeniilor conexe, si, cel mai important, cu un portofoliu construit prin traditia noastra juridica in plan national si extern.