Cabinet de Avocat Sorin Ovidiu Anghel pune la dispozitia portofoliului sau de client servicii juridice in domeniul dreptului muncii, printr-o experienta autentica, in slujba careia, prin resurse intelectuale si practica juridical indelungata, a inovat solutii pentru spete de o complexitate ridicata.
Majoritatea cazurilor preluate de cabinetul nostru de avocatura fac parte din statistica ingrjoratoare publicata de INSSE, potrivit caruia annual sunt inregistrate cca 100000 litigii de munca intre angajati si angajatori.
Asemenea spete, solutionate de Cabinetul de Avocat Sorin Ovidiu Anghel prin recurs la Codul muncii, dar si printr-o cunoastere interdisciplinara a domeniilor conexe de drept, reflecta probleme de urmatoarea natura: concedieri abuzive, neplata drepturilor salariale, erori de procedura realizate de angajatori in relatia cu angajatii sau in concedierea si sanctionarea acestora, ori nereguli de natura juridica privind contractul individual de munca.
Odata preluat cazul dvs de catre noi, vom derula serviciile de consultant, asistenta si reprezentare juridica in care va vom explica, in functie de situatia dvs concreta, care sunt circumstantele in care puteti actiona in instanta sau puteti fi dat in judecata de un angajat, ce prevede Codul Muncii pentru aceasta conjunctura particulara, ce proceduri se impun potrivit Codului Muncii, care sunt mecanismele aplicate, in asemenea cazuri, de catre instantele de judecata. Impreuna putem solutiona, in litera prevazuta de Codul Muncii, litigiile de munca, diverse conflicte cu angajatii, precum si probleme contractuale.
Dincolo de litera legii, a Codului muncii, este necesar sa beneficiati de sprijinul unui expert in stiinte juridice si, mai cu seama, in dreptul muncii, pentru a anticipa toate aceste spete nefavorabile dvs, ca angajat sau ca angajator. In practica noastra juridica am interactionat cu oameni cu diferite asteptari, profesii, pregatiri si, cel mai important, mentalitati. De aceea, va recomandam colaborarea cu noi, nu doar pentru profesionalism si loalitate, dar si pentru buna cunoastere a factorului uman, in diversitatea lui.
Comenteaza