Cele mai delicate spete cu care ne confruntam in materie de litigii de munca sunt cele in care clientul nostru, din postura de salariat concediat, urmareste reintegrarea pe o functie anterior detinuta.

Un Avocat Strategii Reintegrare in Munca din cadrul Cabinetului de Avocat Sorin Ovidiu Anghel poate indeplini acest obiectiv cu diligenta, tact si precizie in practica juridica, punand in slujba dvs o cunoastere ampla si interdisciplinara a domeniilor de drept precum si un exercitiu solid in fata instantelor de judecata.

Potrivit legii, in cazul in care se demonstreaza ilegalitatea sau netemeinicia concedierii, instanta dispune anularea deciziei de concediere. Avocatul dvs. poate solicita obligarea angajatorului la plata unor despagubiri care, in functie de complexitatea spetei, pot fi echivalente salariilor indexate, reactualizate, de care salariatul ar fi beneficiat, excluzand sporurile pentru conditii deosebite de munca, pentru ca acestea se acorda numai daca angajatul a exercitat munca in contextul prevazut pentru acestea, sau unor sume compensatorii daunelor morale.

Un Avocat Strategii Reintegrare in Munca poate milita pentru toate aceste lucruri, reprezentandu-va in instanta si facand demersuri cu diligenta pentru a recastiga, implicit, dreptatea, onoarea si demnitatea profesiei dumneavoastra.

Suntem constienti ca litigiile de munca se concentreaza exclusiv asupra acestor consecinte, pe care salariatii le resimt atat la nivel material, dar si profesional si psihologic.

De aceea, reintegrarea in munca poate fi un obiectiv viabil, coerent si lesne de obtinut, prin interventia avocatiala diligenta a unui expert juridic.

La numai un click distanta, in societatea digitala, printr-un simplu apel telefonic sau la sediul biroului nostru de avocatura, semnam un parteneriat marcat prin discretie si loialitate cu oricare dintre dumneavoastra.

Lucram pentru profesionistii care isi doresc cariera inapoi: un avocat strategii reintegrare in munca poate implini acest scop in mod eficient.