Ca angajatori, este important sa va securizati interesele, relatiile cu angajatii si, mai ales, reputatia profesionala, in contextul in care un proces in instanta cu salariatii poate avea efecte nefavorabile, atat in plan individual material, dar si moral si social.

Daca angajatul dvs s-a adresat organelor de control si instantelor judecatoresti deschizand un proces impotriva dvs, este momentul sa recurgeti la serviciile juridice ale unui avocat pentru angajatori.

Altminteri, cooperarea cu un asemenea expert juridic este recomandata a priori, in incercarea de a anticipa, cu prudenta si tenacitate, situatii juridice care va pot pricinui un conflict de natura legala cu salariatii. Cabinetului de Avocat Anghel va pune la dispozitie, discret si confidential, in orice moment ales, un profesionist care sa va repezinte sau sa va asiste in instanta.

Dincolo de faptul ca toate demersurile de aparare sau, in functie de situatie, de atac, sunt incredintate unui avocat pentru angajatori, cel mai important este calculul rezonabil pe care expertul juridic il poate face pentru dvs in privinta anticiparii unor costuri si riscuri implicate de speta aflata pe rol.

Din practica noastra juridica, situatii aparte sunt reprezentate de cazurile in care formarea profesionala a angajatului a fost realizata la initiativa si pe costurile angajatorului, in care salariatii incalca diferite clauze suplimentare din contractul individual de munca, precum cele referitoare la concurenta si confidentialitate, dar si de cazurile in care angajatii aflati in starea de preaviz reclama un tratament ilegal din partea angajatorilor.

Este important, ca angajatori, sa intelegeti ca exista o serie de riscuri pe care conflictele de natura legala cu salariatii le pot declansa in privinta sonoritatii si reputatiei afacerii dvs. Un avocat pentru angajatori va protejeaza interesele si drepturile legale si asigura ca balanta relatiei dintre dvs si salariati gaseste un punct de echilibru convenabil si, implicit, rezonabil.

Experienta noastra cu angajatori de top dar si cu firme mici si mijlocii din diferite piete si industrii ne plaseaza in proximitatea celor pentru care am lucrat ca avocati, atat in plan national, cat si multinational.

Cabinetul de Avocat Anghel va ofera in orice moment un avocat pentru angajatori, indiferent de geografia si tipologia cazului dvs.