Semnarea unui contract de munca individual sau colectiv presupune, dincolo de negocierea profesionala si financiara aferenta, un schimb de servicii pentru interese subiective ale angajatului si angajatorului, in egala masura.

Dezechilibrarea relatiei de munca prin izvorarea unui litigiu poate conduce la solutionarea spetei in instanta, acolo unde un avocat obtinere daune interese intervine, printr-o buna cunoastere a domeniului de expertiza si o experienta marcata de tact si prudenta juridica in fata instantelor de judecata, in favoarea dvs.

Noi va putem prelua cazul in masura in care, din postura de angajat sau de angajator, aveti nevoie de consiliere, asistenta si reprezentare juridica.

Spete de o particularitate si amploare semnificative sunt generate de cele in care angajatii, in urma unor concedieri abuzive, solicita reintegrarea in profesia anterior detinuta, dar si plata unor despagubiri.

Acestea variaza, in functie de caz, de la salariile indexate, de la momentul concedierii si pana la momentul efectuarii platii, excluzand sporurile de munca – pentru ca angajatul nu a realizat actul muncii in conditiile aferente acestora – la despagubiri echivalente daunelor morale.

Un avocat obtinere daune interese poarte formula si inainta aceste solicitari pentru dvs, cumpanind situatia juridica de natura concreta in care va aflati, precum si forma in care anumite pagube si despagubiri se preteaza cazului.

Cabinetul de Avocat Sorin Ovidiu Anghel are o experienta deprinsa nu doar pe terenul juridic, dar si in culisele acestuia: jocul de mentalitati, interese si asteptari, specifice angajatilor si angajatorilor din diferite piete si industrii; ne este cunoscut indeaproape si reprezinta mediul in care ne-am dezvoltat propria noastra traditie juridica si tactul de a raspunde si a reprezenta fiecare clasa de clienti, in mod legitim si inovativ.

Un avocat obtinere daune interese va apara drepturile si interesele legale, si, cel mai important, vi le face cunoscute si explicite, securizandu-le.