Desi Codul Muncii reprezinta un instrument legislativ transparent si incontestabil, in practica noastra juridica am constat ca in dreptul muncii aspectul cel mai problematic este legat de limita fina si dificil diagnosticabila, dintre conflictele interpersonale dintre angajati si angajatori si situatiile care fac obiectul unui litigiu, precum abuzurile.

Indiferent de rolul dvs, ca angajat sau angajator, un avocat legislatia muncii din cadrul Cabinetului Avocat Anghel Bucuresti va poate oferi sprijinul necesar pentru a apara drepturile si interesele dvs legale in diferite litigii de munca.

Suportul nostru juridic, de la consultanta, asistenta si reprezentare, se concentreaza asupra unor metode eficiente si inovative prin  care imbinam buna expertiza si cunoasterea interdisciplinara a domeniilor de drept cu practica din instantele de judecata.

Interventia unui avocat legislatia muncii poate optimiza conditiile de lucru ale aganajatului si angajatorului, intampinand posibile probleme de natura juridica.

Ce poate face un avocat legislatia muncii pentru un angajat?

Servicii de consiliere si asistenta in semnarea unui contract de munca individual si in negocierile aferente acestuia, medierea conflictelor cu angajatorul, contestarea deciziei de concediere, contestarea deciziilor elaborate de comisiile de cercetare disciplinara si etica, reprezentare in litigiile de munca, suport pentru aplicarea normelor de sanatate si securitatea muncii, solutionarea problemelor de reintegrare a angajatului intr-o functie anterior detinuta etc.

Pentru un angajator, un avocat legislatia muncii poate oferi consultanta si asistenta in elaborarea, semnarea si gestionarea contractelor individuale si colective de munca, precum si in privinta clauzelor suplimentare ale acestora, sprijin juridic in redactarea deciziilor de concediere, cercetare disciplinara, medierea conflictelor cu angajatii, asistenta in negocieri, tranzactii, achizitii si transferuri, dar si in litigii de munca.

Cabinetul de avocat Anghel Sorin Ovidiu din Bucuresti va ofera sprijin juridic de exceptie, punand in slujba dvs profesionalismul si experienta dobandite in interactiunile si parteneriatele noastre cu angajati si angajatori din tara si din strainatate.

Cunoasterea noastra operativa a mediului antreprenorial si a dreptului muncii poate fi un atu in reprezentarea dvs cu diligenta spre succes.