Daca ati primit o decizie de sanctionare disciplinara in contextul unui conflict / litigiu de munca, aveti posibilitatea de a inainte o contestatie fata de aceasta, in temei si termen legal. Pentru un asemenea demers, Cabinetul de Avocat Sorin Ovidiu Anghel va pune la dispozitie un avocat contestatie decizie de sanctionare disciplinara.

Pana la sedinta de consultatie juridica si analiza a dosarului dvs, in vederea asistentei si reprezentarii juridice, va informam asupra urmatoarelor aspecte importante pentru demersul solutionarii in mod favorabil a situatiei dvs.

Aveti posibilitatea de a contesta decizia de sanctionare / concediere in instanta de litigii de munca din circumscriptia in care aveti domiciliul sau resedinta. Putem introduce contestatia respectand un termen de 30 de zile calendaristice de la data comunicarii ei.

Dincolo de aceste lucruri, un avocat contestatie decizie de sanctionare disciplinara va va explica faptul ca orice decizie care nu indeplineste in mod obligatoriu si cumulativ urmatoarele aspecte poate fi anulatata de catre instanta: descrierea faptei care reprezinta abaterea disciplinara, precizarea elementelor din regulamentul intern sau contractul de munca, pe care angajatul le-a incalcat in timpul abaterii disciplinare, ratiunea pentru care apararea salariatului a fost considerata nesustenabila sau respinsa, temeiul de drept in baza caruia a fost emisa sanctiunea disciplinara, termenul in care sanctiunea poate fi contestata pe cale legala, instanta competenta pentru gestionarea contestatiei etc.

Recursul la un avocat contestatie decizie de sanctionare disciplinara reprezinta sprijinul competent, profesionist si eficient pe care il puteti solicita in favoarea solutionarii situatiei dvs juridice concrete, intr-o unitate de timp rezonabila si cu rezultate pe masura.

Constienti de dinamica raporturilor dintre angajat si angajator, de subtilitatile pe care un asemenea demers le antreneaza atat pentru reputatia profesionala, morala si sociala a angajatului, respectiv angajatorului, atenti la structura juridica a unor spete particulare in dreptul muncii, aducem in slujba partenerilor nostri ingeniozitatea si creativitatea pentru interpretarea unor fapte de natura concreta.