Reputatia unui Avocat Conflicte de Munca din cadrul cabinetului de Avocat Sorin Ovidiu Anghel s-a construit atat printr-o buna cunoastere interdisciplinara a domeniului de expertiza, dar si a domeniilor de drept conex, cat si printr-o practica juridica indelungata, confruntata cu elemente particulare ale evolutiei si conduitei factorului uman, ale contextelor profesionale in care se dezvolta diferite industrii si piete de munca, precum si dinamica angajat-angajator.

Care sunt particularitatile serviciilor noastre juridice, prin care va putem oferi un sprijin distinct de cel existent si promovat deja pe piata juridica actuala?

Un Avocat Conflicte de Munca din cadrul cabinetului de Avocat Sorin Ovidiu Anghel are avantajul unei interactuni continue cu sindicatele, asadar cu relatiile de reprezentare in domeniul muncii.

Cunoastem subtilitatile relatiei angajat-angajator atat in mediul de stat cat si in privat, printr-o experienta indelungata de-a lungul serviciilor de consultanta, asistenta si reprezentare a unor companii multinationale, institutii publice de stat, asociatii patronale, corporatii, dar si firme mici si mijlocii.

Un Avocat Conflicte de Munca este un partener de dialog si calcul juridic in situatii precum: litigii de munca individuale si colective, negocieri colective, conflicte de munca privind disciplina, plata drepturilor salariale, sau clauze particulare din contractele de munca, precum loialitatea si confidentialitatea.

Prin contributia juridica inovatoare a fiecarui Avocat Conflicte de Munca ne-am propus sa sudam concepte si solutii inovative pentru scenarii alternative din dreptul muncii, asumandu-ne dificultatea psihologica, materiala si sociala a dinamicii angajat-angajator.

Consideram ca doar cunoasterea echitabila a ambelor parti care compun relatia de munca reprezinta un atuu considerabil in solutionarea unor asemenea spete, iar experienta noastra juridica ne-a plasat cu succes in proximitatea fiecaruia. Pentru ca avem cunoasterea operationala si critica a mentalitatii angajatului si a angajatorului, dar si a nevoilor, intereselor si asteptarilor lor, ne dorim sa fim un partener pentru problemele dvs juridice.

Contactati un Avocat Conflicte de Munca accesand pagina noastra de contact!