Platforma juridica a Cabinetului de Avocat Sorin Ovidiu Anghel a fost constituita ca mijloc prin care putem veni in sprijinul celor care au nevoie de o expertiza juridica prompta si eficienta in privinta litigiilor de munca, adresate in egala masura angajatilor si angajatorilor.

Ca avocat specializat, un Avocat Codul Muncii va pune la dispozitie o cunoastere interdisciplinara a domeniilor conexe de drept, precum si portofoliul si experienta sa in solutionarea unor probleme precum:

  • Natura contractelor individuale si colective de munca;
  • Concedieri abuzive individuale si colective;
  • Masuri de protectie sociala si litigii survenite in urma accidentelor de munca;
  • Litigii de munca survenite in urma nerespectarii unor clauze individuale din contractul de munca, precum concurenta, confidentialitatea;
  • Conflicte de munca;
  • Probleme disciplinare referitoare la sanctionarea angajatilor;
  • Litigii privitoare la plata drepturilor salariale, a drepturilor de diurna, concediu si a litigiilor patrimoniale de dreptul muncii, precum si de reintegrare a salariatului intr-o functie anterior detinuta etc.

Un Avocat Codul Muncii va ofera cele mai bune solutii pentru probleme de tipul celor anterior mentionate, propunandu-va solutii particulare, personalizate, pentru spete complexe in care cunoasterea jurisprudentei acestui domeniu de drept poate fi o provocare in materie de inovatie juridica si succes.

Paleta de servicii oferite de un avocat codul muncii din cadrul Cabinetului de Avocat Sorin Ovidiu Anghel include consultanta, asistenta si reprezentare juridica in dreptul muncii, gestionate cu loialitate, profesionalism si valori ale securitatii sociale.

Parteneriatul nostru are atat rolul de a anticipara situatiile juridice nefavorabile, dar si a solutiona spete de o complexitate ridicata in care va puteti regasi ca angajat sau angajator.