Cabinetul de Avocat Sorin Ovidiu Anghel ofera asistenta juridica conflicte de munca intr-un registru amplu al acestui domeniu de drept.

Serviciile noastre includ: asistenta juridica a angajatilor si a angajatorilor in plan preliminar oricarei angajari sau contract; asistenta negocierii clauzelor specifice (concurenta, confidentialitate); asistarea angajatilor si angajatorilor in cadrul negocierilor privind concedierea colectiva sau individuala cu sindicatele; asistenta juridica in etapele premergatoare litigiilor si in litigiile de munca referitoare la abuzuri, discriminari, desfacerea contactelor de munca; asistenta acordata dezvoltatorilor straini care recruteaza angajati romani si asistenta acordata angajabililor straini in Romania.

Exemplele de mai sus puncteaza sintetic cateva nuante ale pachetelor de Asistenta Juridica Conflicte de Munca pe care le oferim atat angajatilor cat si angajatorilor. Noi am inaugurat o adevarata traditie in dreptul muncii, aducand in societatea juridica actuala solutii inovative si creative in exercitiul legii pentru solutionarea unor spete de o complexitate ridicata.

Am construit, in consecinta, un portofoliu de clienti care masorara experienta noastra cu companii nationale si cu multinationale, cu angajati si angajatori romani si straini, cu firme mici si mijlocii, asadar cu actori diversi, apartinand unor nenumarate industrii si piete, fiecare speciala prin evolutia si constrangerile ei.

Serviciile noastre de Asistenta Juridica Conflicte de Munca sunt, in acesti termeni, rezultatul unor practici juridice exersate in timp, in medii foarte diferite, in care mentalitati sociale, culturale si normative coabiteaza intr-o piata unitara si selecta a muncii.

La numai un click distanta, folosind instrumentele noastre de contact online, sau la sediul biroului nostru de avocati, putem incepe colaborarea cu viitorii clienti.

Consultantei juridice ii urmeaza Asistenta Juridica Conflicte de Munca si, in functie de tipul cazului dvs, reprezentarea juridica.

Pentru toate aceste trei nivele ale unei posibile spete, raspundem prompt, indiferent de situatie.