In masura in care traversati un conflict cu angajatul sau angajatorul dvs, cea mai frecventa intrebare este asupra unor acte de care am nevoie (pentru) un litigiu de munca. Raspunsul depinde de particularitatea situatiei juridice in care va aflati. Generic, orice proba considerati ca este fezabila si favorabila este bine sa o aduceti la cunostinta avocatului dvs.

Recomandarile pe care le veti primi in urma consultatiilor cu expertul juridic vor atinge si problema probelor: inscrisuri – contracte, documente care justifica onestitatea dvs. sau netemeinicia acuzelor care au condus la diferite litigii de munca, angajamente aditionale / acte aditionale ale contractelor de munca privind clauze suplimentare – martori etc.

In lista unor acte de care am nevoie (pentru) un litigiu de munca, aditional, in functie de natura cauzei juridice, pot fi solicitate documente care tin de alegerea reprezentantilor salariatilor, care atesta conflicte de interese in probleme de munca, “gap-uri” (lipsuri) in redactarea si negocierea contractelor colective sau individuale de munca, documente care privesc sau atesta transferuri de intreprindere, accidente de munca, transferuri de bunuri sau intreprinderi.

Va sfatuim sa procedati cu prudenta si atentie in selectarea si pastrarea acestor documente care pot solutiona in mod favorabil cazul dvs. Desi primul instinct este acela de a deschide motorul de cautare Google si de a face o consultare informala asupra unor acte de care am nevoie pentru un litigiu de munca, recomandarea avocatului specializat in dreptul muncii este singura care poate da certitudinea viabilitatii si necesitatii documentelor pregatite de dvs in mod precaut.

Complexitatea cazurilor care tin de ramura dreptului muncii tine de o suma de factori individuali – raportul dintre angajat si angajator, mentalitatile, interesele si asteptarile fiecaruia dintre acestia, precum si natura job-ului si a implicatiilor acestuia.

De aceea, Cabinet de Avocat Sorin Ovidiu Anghel construieste solutii inovative pentru cazuri de o particularitate fundamentala, punand in slujba clientilor un portofoliu cu o experienta interdisciplinara, eficienta, si specialisti cu cariere durabile si sonore in societatea juridical de profil.